Aangename warmte & geavanceerde technologie

Door de speciale structuur van de kachel en de grote handgemaakte majolica elementen bent u met een Piazzetta houtkachel verzekerd van aangenaam stookcomfort, maximale efficiëntie en laag verbruik. De prestaties kunnen zelfs nog worden vergroot door de installatie van het exclusieve Multifuoco System® of Multifuoco System Plus®.


multi-fuocoMultifuoco System®

Constante warmte van vloer tot plafond met het Multifuoco System®. Het optionele Multifuoco System® is een uniek gepatenteerd ventilatiesysteem waarmee de warmte van de kachel in de gehele ruimte en eventueel aangrenzende ruimtes gelijkmatig verspreid wordt. Inclusief afstandsbediening met 4 verschillende vermogensniveaus.


multi-fuoco-plusMultifuoco System Plus®

Optioneel ventilatiesysteem met 4 elektronisch regelbare vermogensniveaus en afstandsbediening met uitgebreide instelmogelijkheden.


natuurlijke-warmtespreidingNatuurlijke warmtespreiding

Straling
Warmte wordt gegenereerd door de vlam die rechtstreeks door straling warmte afgeeft aan de omgeving.

Geleiding
De warmte in de brandkamer wordt overgedragen door direct contact met de buitenkant van de kachel.

Natuurlijke convectie
Warmte wordt verspreid door de natuurlijke circulatie van warme lucht. De lucht die in
contact komt met de warmtebron, verplaatst zich en verspreidt zo de geaccumuleerde
warmte naar de omgeving.


airCombustion air kit

Optioneel systeem om de verbranding en het rendement van de kachel te verbeteren door de aanvoer van verse lucht van buiten.


roosterPraktisch rooster

Het brede en diepe rooster is praktisch en geeft veel ruimte voor sintels. De vorm van de brandkamer zorgt voor een uitstekende aanvoer van voorverwarmde primaire lucht voor een optimale verbranding en rendement.


superieurSuperieur en duurzaam materiaal

Deur, brandkamer en rooster zijn tot 15 mm dik, waardoor de houtkachel zeer robuust is en een lange levensduur heeft.


onderhoudMakkelijk in onderhoud

Het as kan eenvoudig worden verwijderd door de uitneembare aslade.


tertiairTertiair air system

De voorverwarmde tertiaire lucht optimaliseert de verbranding en zorgt voor een hoog rendement en lage uitstoot in de atmosfeer (systeem aanwezig in de meeste modellen).


air-glasGeventileerd keramisch glas

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, stroomt constant lucht wat bijdraagt aan het schoonhouden van het glas. De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangenaam en ontspannend zicht op het vuur.


ovenOven

Piazzetta heeft een aantal houtkachels met roestvrijstalen oven, rooster en thermometer. De oven gebruikt de warmte van het houtvuur. Traditioneel en gezond koken!