Groot gemak en lange brandduur met houtpellets

Houtpellets zijn een ecologische brandstof bij uitstek waarmee op een milieuverantwoorde wijze warmte kan worden verkregen. Pellets zijn handig, schoon en makkelijk op te slaan en te hanteren. De exclusieve pelletkachels van Piazzetta zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in stijlen van modern tot klassiek. De Piazzetta pelletkachels hebben een lange werkingsduur, kunnen zichzelf regelen en zijn gemakkelijk te bedienen door middel van de afstandsbediening met thermostaatfunctie.


multifuoco system Multifuoco System®

Piazzetta pelletkachels zorgen voor een constante warmte in uw woning van vloer tot plafond door unieke en gepatenteerde technologie. Het Multifuoco System® is een ventilatiesysteem met verschillende snelheidsinstellingen dat het, samen met meerdere brandkrachtniveaus, mogelijk maakt om over maar liefst 20 werkingscombinaties te beschikken. Het Multifuoco System® verspreidt de warmte die de kachel produceert gelijkmatig in de hele ruimte, ook in aangrenzende vertrekken. Om maximaal rendement
uit de ontwikkelde warmte te verkrijgen, blijven de ventilatoren bovendien functioneren
ook nadat de kachel gedoofd is. Lees meer… 


multicomfortMulticomfort

De afstandsbediening heeft een temperatuursensor en LCD-scherm met Nederlandse tekst. Met de Multicomfort functie op de afstandsbediening kunt u de gewenste temperatuur zowel in de ruimte waar de kachel geplaatst is als in de aangrenzende vertrekken regelen. De afstandsbediening fungeert tevens als klokthermostaat en heeft programmeeropties voor dag, week, en weekend.


airEco-functie

Het krachtniveau en de sterkte van de vlam variëren automatisch na gelang de warmtevraag, waardoor het verbruik van brandstof wordt geoptimaliseerd.

 


Energie besparen PiazzettaEnergy saving

Met de Energy Saving functie werkt de kachel als de ingestelde omgevingstemperatuur bereikt is op het minimum en gaat daarna uit als de temperatuur nog meer stijgt. De kachel wordt automatisch opnieuw gestart als de temperatuur daalt en er weer warmtevraag is.


makkelijk onderhoudMaximaal onderhoudsgemak

Het cyclische reinigingssysteem van de brandkorf tijdens de werking optimaliseert de verbranding en het rendement. Het routineonderhoud dat bij een koude kachel uitgevoerd moet worden is op die manier makkelijker en handiger.


pellet-niveausensorPelletniveausensor

Een sensor die in het reservoir geplaatst is, maakt het mogelijk om de hoeveelheid pellets constant te controleren en op het display van de afstandsbediening te signaleren wanneer het niveau op het minimum is.


rolling-topRolling top

Het bovenblad van majolica zonder metalen delen in het zicht is op geleiders gemonteerd, iets nieuws waar sommige modellen mee verfraaid zijn en waardoor de pellets makkelijker bijgevuld kunnen worden.


dubbele stille ventilatoren in piazzettaDual power system: Twee onafhankelijke en stille ventilatoren

Om de ideale warme luchtstroom in verschillende ruimten te verkrijgen zijn sommige modellen pelletkachels uitgerust met een dubbele ventilator. De capaciteit van de gecombineerde ventilatoren kan afzonderlijk gemoduleerd worden, op basis van de lengte van de kanalisering. U kunt de twee ventilatoren dus op een verschillende manier gebruiken om de temperaturen die in bijvoorbeeld het woon- en slaapgedeelte van uw woning ingesteld zijn apart te regelen.


air-glasGeventileerd keramisch glas

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, stroomt constant lucht wat bijdraagt aan het schoonhouden van het glas. De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangenaam en ontspannend zicht op het vuur.

 


beste kwaliteit materiaalSuperieur en duurzaam materiaal

Deur, brandkamer en brandpot zijn tot 15 mm dik, waardoor de pelletkachel zeer robuust is en een lange levensduur heeft.


elektronische-monitoringContinue controle

De werking van Piazzetta pelletkachels wordt voortdurend gecontroleerd door de elektronische kaart, zodat u altijd gerust kan zijn dat de kachel optimaal functioneert. Een eventuele storing wordt gemeld met duidelijke berichten op het display van de afstandsbediening.


veiligheidVeiligheid

De veiligheid wordt permanent bewaakt door de elektronica en diverse sensoren in de kachel. De aanvoer van pellets stopt (dus stoppen verbranding) onmiddellijk wanneer bepaalde instellingen worden geschonden. Indien de stroom kort onderbroken wordt, zal de kachel na het doven vanzelf weer starten.


lange brandduurUitzonderlijke brandduur

Pelletkachels met een reservoir met een grote inhoudscapaciteit hebben een lange brandduur tussen de ene vulling en de andere voor maximaal gebruiksgemak.


Piazzetta pelletkachel bedienen met mobiele telefoonRemote control system

De optionele interface die op de elektronische kaart aangesloten kan worden, maakt het mogelijk om op afstand met uw mobiele telefoon uw kachel te bedienen.


pelletkachel met ovenCooking-pro

Piazzetta biedt ook een pelletkachel met oven aan. De temperatuur- en timerfuncties van de oven, die met de afstandsbediening bediend kunnen worden, bieden de mogelijkheid om de gewenste bereidingscondities in te stellen.


wellnessWellness

Dankzij de luchtbevochtiger van roestvast staal kunt u de ideale vochtigheidsgraad verkrijgen voor uw comfort. Om het gevoel van behaaglijkheid te vergroten kunt u aromatische essences aan het water toevoegen.


ontstekingstestOntstekingstest

Elke kachel wordt voordat hij op de markt wordt gebracht onderworpen aan een strenge controletest waarbij de ontsteking en de werking van de kachel wordt gesimuleerd. Kwaliteit komt voor Piazzetta op de eerste plaats.

 

 

Kenmerken kunnen variëren per model