Stubotto pelletkachel: De originele haard-kachel van majolica

Stubotto is een origineel idee van Piazzetta. Het belichaamt de lange ervaring en kennis binnen het bedrijf, waarbij de sfeer die een open haard oproept gecombineerd wordt met de efficiëntie van een kachel. De prestaties worden aanzienlijk verhoogd met het Multifuoco System®, het exclusieve gepatenteerde ventilatiesysteem van Piazzetta.

 

Groot gemak en lange brandduur met houtpellets

Houtpellets zijn een ecologische brandstof bij uitstek waarmee op een milieuverantwoorde wijze warmte kan worden verkregen. Pellets zijn handig, schoon en makkelijk op te slaan en te hanteren. De exclusieve Stubotto pelletkachels van Piazzetta zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De Piazzetta Stubotto pelletkachels hebben een bijzonder lange werkingsduur door de grote pelletreservoir, kunnen zichzelf regelen en zijn gemakkelijk te bedienen door middel van de afstandsbediening met thermostaatfunctie.


multi-fuoco-plus2

Multifuoco System®

Piazzetta pelletstubotto zorgen voor een constante warmte in uw woning van vloer tot plafond door unieke en gepatenteerde technologie. Het Multifuoco System® is een ventilatiesysteem met verschillende snelheidsinstellingen dat het, samen met meerdere brandkrachtniveaus, mogelijk maakt om over maar liefst 20 werkingscombinaties te beschikken. Het Multifuoco System® verspreidt de warmte die de kachel produceert gelijkmatig in de hele ruimte, ook in aangrenzende vertrekken. Om maximaal rendement
uit de ontwikkelde warmte te verkrijgen, blijven de ventilatoren bovendien functioneren
ook nadat de kachel gedoofd is. Lees meer…


multicomfortMulticomfort

De afstandsbediening heeft een temperatuursensor en LCD-scherm met Nederlandse tekst. Met de Multicomfort functie op de afstandsbediening kunt u de gewenste temperatuur zowel in de ruimte waar de kachel geplaatst is als in de aangrenzende vertrekken regelen. De afstandsbediening fungeert tevens als klokthermostaat en heeft programmeeropties voor dag, week, en weekend.


airEco-functie

Het krachtniveau en de sterkte van de vlam variëren automatisch na gelang de warmtevraag, waardoor het verbruik van brandstof wordt geoptimaliseerd.


energy savingEnergy saving

Met de Energy Saving functie werkt de kachel als de ingestelde omgevingstemperatuur bereikt is op het minimum en gaat daarna uit als de temperatuur nog meer stijgt. De kachel wordt automatisch opnieuw gestart als de temperatuur daalt en er weer warmtevraag is.

 


makkelijk onderhoudMaximaal onderhoudsgemak

Het cyclische reinigingssysteem van de brandkorf tijdens de werking optimaliseert de verbranding en het rendement. Het routineonderhoud dat bij een koude kachel uitgevoerd moet worden is op die manier makkelijker en handiger.

 


dubbele stille ventilatoren in piazzettaDual power system: Twee onafhankelijke en stille ventilatoren

Om de ideale warme luchtstroom in verschillende ruimten te verkrijgen zijn de Stubotto pelletkachels uitgerust met een dubbele ventilator. De capaciteit van de gecombineerde ventilatoren kan afzonderlijk gemoduleerd worden, op basis van de lengte van de kanalisering. U kunt de twee ventilatoren dus op een verschillende manier gebruiken om de temperaturen die in bijvoorbeeld het woon- en slaapgedeelte van uw woning ingesteld zijn apart te regelen.


air-glas

Geventileerd keramisch glas

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, stroomt constant lucht wat bijdraagt aan het schoonhouden van het glas. De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangenaam en ontspannend zicht op het vuur

 


kwaliteit kachel piazzettaSuperieur en duurzaam materiaal

Deur, brandkamer en brandpot zijn tot 15 mm dik, waardoor de pelletkachel zeer robuust is en een lange levensduur heeft.


elektronische-monitoringContinue controle

De werking van Piazzetta pelletkachels wordt voortdurend gecontroleerd door de elektronische kaart, zodat u altijd gerust kan zijn dat de kachel optimaal functioneert. Een eventuele storing wordt gemeld met duidelijke berichten op het display van de afstandsbediening.


veiligheidVeiligheid

De veiligheid wordt permanent bewaakt door de elektronica en diverse sensoren in de kachel. De aanvoer van pellets stopt (dus stoppen verbranding) onmiddellijk wanneer bepaalde instellingen worden geschonden. Indien de stroom kort onderbroken wordt, zal de kachel na het doven vanzelf weer starten.


brandduur

Uitzonderlijke brandduur

Stubotto pelletkachels hebben een reservoir met een grote inhoudscapaciteit  en hebben hierdoor een lange brandduur tussen de ene vulling en de andere voor maximaal gebruiksgemak.

 


remoetRemote control system

De optionele interface die op de elektronische kaart aangesloten kan worden, maakt het mogelijk om op afstand met uw mobiele telefoon uw kachel te bedienen.

 


wellnessWellness

Dankzij de luchtbevochtiger van roestvast staal kunt u de ideale vochtigheidsgraad verkrijgen voor uw comfort. Om het gevoel van behaaglijkheid te vergroten kunt u aromatische essences aan het water toevoegen.

 


ontstekingstestOntstekingstest

Elke kachel wordt voordat hij op de markt wordt gebracht onderworpen aan een strenge controletest waarbij de ontsteking en de werking van de kachel wordt gesimuleerd. Kwaliteit komt voor Piazzetta op de eerste plaats.

 

 

  Kenmerken kunnen variëren per model