Natuurlijke convectie pelletkachel

Warmte en aangename stilte.

Bij deze kachel wordt de warmte verspreid door straling en door natuurlijke convectie van lucht. Het stroomverbruik wordt verminderd door de afwezigheid van een ventilator. Zo wordt een hoog comfort gegarandeerd met maximale geruisloosheid.

VERWARMING

Natuurlijke convectie en straling.

Perfecte combinatie van het verwarmingssysteem van traditionele kachels en het gebruik van een moderne hernieuwbare brandstof voor comfortabele warmte en laag stroomverbruik.

MULTICOMFORT

Besparing en welzijn.

De afstandsbediening heeft een temperatuursensor en LCD-scherm. Met de Multicomfort functie kunt u de gewenste temperatuur regelen in de ruimte waar de kachel geplaatst is. De afstandsbediening fungeert tevens als klokthermostaat en heeft programmeeropties voor dag, week, en weekend.

ECO-FUNCTIE

Automatische controle van de het vlamvermogen.

Het krachtniveau en de sterkte van de vlam variëren automatisch als de gewenste omgevingstemperatuur wordt bereikt, waardoor het verbruik van brandstof wordt geoptimaliseerd.

ENERGY SAVING*

Automatisch doven en ontsteken.

Met de Energy Saving functie werkt de kachel als de ingestelde omgevingstemperatuur bereikt is op het minimum en gaat daarna uit als de temperatuur nog meer stijgt. De kachel wordt automatisch opnieuw gestart als de temperatuur daalt en er weer warmtevraag is.

EASY CLEANING

Maximaal onderhoudsgemak.

Het cyclische reinigingssysteem van de brandkorf tijdens de werking optimaliseert de verbranding en het rendement. Het routineonderhoud dat bij een koude kachel uitgevoerd moet worden is op die manier makkelijker en handiger.

PELLETNIVEAUSENSOR*

Handig beheer van de voorraad.

Een sensor die in het reservoir geplaatst is, maakt het mogelijk om de hoeveelheid pellets constant te controleren en op het display van de afstandsbediening te signaleren als het niveau op het minimum is.

 ROLLING TOP

Bovenblad van majolica met geleiders.

Het bovenblad van majolica zonder metalen delen in het zicht is op geleiders gemonteerd, een prachtige verfraaiing  waardoor de pellets makkelijker bijgevuld kunnen worden.

AIR GLASS SYSTEM

Geventileerd keramisch glas.

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, strijkt constant een stroom lucht en dit draagt ertoe bij om het glas schoon te houden.

De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangename en ontspannende blik op het vuur.

SUPERIEUR MATERIAAL

Stevig en duurzaam.

Deur, brandkamer en brandpot zijn tot 15 mm dik, waardoor de pelletkachel zeer robuust is en een lange levensduur heeft.

 ELEKTRONISCHE MONITORING

Continue controle van parameters

De werking van Piazzetta pelletkachels wordt voortdurend gecontroleerd door de elektronische kaart, zodat u altijd gerust kan zijn dat de kachel optimaal functioneert. Een eventuele storing wordt gemeld met duidelijke berichten op het display van de afstandsbediening.

VEILIGHEID

Blokkeersystemen en automatisch opnieuw starten.

De veiligheid wordt permanent bewaakt door de elektronica en diverse sensoren in de kachel. De aanvoer van pellets stopt (dus stoppen verbranding) onmiddellijk wanneer bepaalde instellingen worden geschonden. Indien de stroom kort onderbroken wordt, zal de kachel na het doven vanzelf weer starten.

REMOTE CONTROL SYSTEM

In- en uitschakeling per mobiele telefoon.

Met de optionele interface die op de elektronische kaart aangesloten kan worden, kunt u op afstand met uw kachel communiceren en de kachel met een sms bedienen.

WELLNESS

Bevochtiger/verspreider.

Dankzij de bevochtiger van roestvast staal kunt u de ideale vochtigheidsgraad verkrijgen voor uw comfort. Om het gevoel van behaaglijkheid te vergroten kunt u aromatische essences aan het water toevoegen.

ONTSTEKINGSTEST

Test met volledige cyclus.

Elke kachel wordt voordat hij op de markt wordt gebracht onderworpen aan een strenge controletest waarbij de ontsteking en de werking van de kachel wordt gesimuleerd. Kwaliteit komt voor Piazzetta op de eerste plaats.