Een geschiedenis van intense passie

 

piazzetta wereldwijdPiazzetta houdt zich sinds 1960 bezig met het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van comfort en verwarming. De geschiedenis van Piazzetta bestaat uit onderzoek, innovatie, expertise, kennis en selectie van de beste materialen, geavanceerde technologieƫn gecombineerd met ambachtelijk meesterschap. Een geschiedenis waarbij aandacht en respect voor onze klanten en het milieu, het kostbare goed dat ons omringt, hoog in het vaandel staan.

In een bedrijfsruimte van 65 duizend m2 zijn de directie, research & development, productie, verkoop en administratie bij elkaar gehuisvest. Door alles te centraliseren zijn kwaliteit, ontwikkeling en innovatie gewaarborgd. In laboratoria wordt continue onderzoek gedaan naar nieuwe technologie om steeds betere prestaties te bereiken. Dankzij deze constante inzet blijft Piazzetta innoveren en creƫert Piazzetta technologisch hoogstaande verwarmingsoplossingen die veilig en betrouwbaar zijn en maximaal comfort geven.


Garantie PiazzettaGarantie

Alle kachels van Piazzetta worden gedekt door 5 jaar garantie op het monoblock en 2 jaar op het gehele product. Piazzetta garandeert dat de betreffende reserveonderdelen 10 jaar na aankoop beschikbaar blijven. Een zekerheid die alleen een groot merk u kan geven.


Certificering Piazzetta KwaliteitCertificeringen

Piazzetta biedt maximale kwaliteit met inachtneming van de eisen en de testmethoden die voorgeschreven worden door de Europese normen EN 13229, EN 13240, EN 12815 en EN 14785. Het is het eerste Italiaanse bedrijf in de branche dat de DIN Plus certificering heeft verkregen. De strenge Zwitserse VKF certificering verzekert de brandveiligheid. Behalve de certificering van haar producten beschikt Piazzetta sinds 2004 ook over de certificering van haar Kwaliteitsbeheersysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001:2008.