Pellethaarden: Innovatie, comfort en exclusief design

De Piazzetta pellethaarden passen zowel bij een moderne als klassieke stijl. De MP pellethaarden zijn flexibel te installeren, beschikken over een uitzonderlijk lange brandtijd en zijn praktisch en makkelijk in gebruik. De IP inbouwhaarden laten bijvoorbeeld toe om een bestaande open haard om te vormen zodat u optimaal kan genieten van een praktische brandstof zoals pellets. Daarnaast behoudt u toch het plezier en de sfeer van het vlambeeld. Een hoog rendement, een lange brandtijd, programmeerbare automatische aan- en uitschakeling, zijn slechts enkele van de unieke voordelen van een Piazzetta pellethaard. 


installatieflexibiliteit2Uitzonderlijke installatieflexibiliteit

De inbouwhaarden zijn gemakkelijk te vullen met houtpellets door verschillende handige en esthetische oplossingen. De haarden kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met een optionele kit voor het vullen van het pelletreservoir aan de voorkant of aan één van de zijkanten van de haard. Door de veelzijdige reeks van oplossingen heeft u een grote bouwkundige vrijheid. De haarden kunnen worden afgewerkt met één van de designs van Piazzetta. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een eigen afwerking.installatieflexibiliteit


railsysteemRailsysteem voor veilig en gemakkelijk gebruik van de inbouwhaard

Door het robuuste railsysteem van de IP-versies wordt het uitnemen van de haard eenvoudig voor onderhoud en inspectie.


multifuoco inbouwhaard pelletMultifuoco System®

Piazzetta pellethaarden zorgen voor een constante warmte in uw woning van vloer tot plafond door unieke en gepatenteerde technologie. Het Multifuoco System® is een ventilatiesysteem met verschillende snelheidsinstellingen dat het, samen met meerdere brandkrachtniveaus, mogelijk maakt om over maar liefst 20 werkingscombinaties te beschikken. Het Multifuoco System® verspreidt de warmte die de haard produceert gelijkmatig in de hele ruimte, ook in aangrenzende vertrekken. Om maximaal rendement
uit de ontwikkelde warmte te verkrijgen, blijven de ventilatoren bovendien functioneren
ook nadat de kachel gedoofd is. Lees meer…


multicomfortMulticomfort

De afstandsbediening heeft een temperatuursensor en LCD-scherm met Nederlandse tekst. Met de Multicomfort functie op de afstandsbediening kunt u de gewenste temperatuur zowel in de ruimte waar de haard geplaatst is als in de aangrenzende vertrekken regelen. De afstandsbediening fungeert tevens als klokthermostaat en heeft programmeeropties voor dag, week, en weekend.


airEco-functie

Het krachtniveau en de sterkte van de vlam variëren automatisch na gelang de warmtevraag, waardoor het verbruik van brandstof wordt geoptimaliseerd.

 


Energie besparen PiazzettaEnergy saving

Met de Energy Saving functie werkt de haard als de ingestelde omgevingstemperatuur bereikt is op het minimum en gaat daarna uit als de temperatuur nog meer stijgt. De haard wordt automatisch opnieuw gestart als de temperatuur daalt en er weer warmtevraag is.


makkelijk onderhoudMaximaal onderhoudsgemak

Het cyclische reinigingssysteem van de brandkorf tijdens de werking optimaliseert de verbranding en het rendement. Het routineonderhoud dat bij een koude haard uitgevoerd moet worden is op die manier makkelijker en handiger.


pellet-niveausensorPelletniveausensor

Een sensor die in het reservoir geplaatst is, maakt het mogelijk om de hoeveelheid pellets constant te controleren en op het display van de afstandsbediening te signaleren wanneer het niveau op het minimum is.


dubbele stille ventilatoren in piazzettaDual power system: Twee onafhankelijke en stille ventilatoren

Om de ideale warme luchtstroom in verschillende ruimten te verkrijgen zijn de inbouwhaarden uitgerust met een dubbele ventilator. De capaciteit van de gecombineerde ventilatoren kan afzonderlijk gemoduleerd worden, op basis van de lengte van de kanalisering. U kunt de twee ventilatoren dus op een verschillende manier gebruiken om de temperaturen die in bijvoorbeeld het woon- en slaapgedeelte van uw woning ingesteld zijn apart te regelen.


air-glasGeventileerd keramisch glas

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, stroomt constant lucht wat bijdraagt aan het schoonhouden van het glas. De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangenaam en ontspannend zicht op het vuur.

 


kwaliteit inbouwhaarden pelletSuperieur en duurzaam materiaal

Deur, brandkamer en brandpot zijn tot 15 mm dik, waardoor de inbouwhaard zeer robuust is en een lange levensduur heeft.


elektronische-monitoringContinue controle

De werking van Piazzetta pellethaarden wordt voortdurend gecontroleerd door de elektronische kaart, zodat u altijd gerust kan zijn dat de haard optimaal functioneert. Een eventuele storing wordt gemeld met duidelijke berichten op het display van de afstandsbediening.


veiligheidVeiligheid

De veiligheid wordt permanent bewaakt door de elektronica en diverse sensoren in de haard. De aanvoer van pellets stopt (dus stoppen verbranding) onmiddellijk wanneer bepaalde instellingen worden geschonden. Indien de stroom kort onderbroken wordt, zal de haard na het doven vanzelf weer starten.


lange brandduurUitzonderlijke brandduur

Inbouwhaarden met een reservoir met een grote inhoudscapaciteit voor pellets hebben een lange brandduur tussen de ene vulling en de andere voor maximaal gebruiksgemak.


Piazzetta pelletkachel bedienen met mobiele telefoonRemote control system

De optionele interface die op de elektronische kaart aangesloten kan worden, maakt het mogelijk om op afstand met uw mobiele telefoon uw haard te bedienen.


ontstekingstestOntstekingstest

Elke haard wordt voordat hij op de markt wordt gebracht onderworpen aan een strenge controletest waarbij de ontsteking en de werking van de haard  wordt gesimuleerd. Kwaliteit komt voor Piazzetta op de eerste plaats.

 

 

Kenmerken kunnen variëren per model