Warmte en aangename stilte

Bij dit type pelletkachel wordt de warmte verspreid door straling en door natuurlijke convectie van lucht. Het stroomverbruik wordt verminderd door de afwezigheid van een ventilator. Zo wordt een hoog comfort gegarandeerd met maximale geruisloosheid.

 


natuurlijke-warmtespreiding

Verwarming door natuurlijke convectie en straling

Perfecte combinatie van het verwarmingssysteem van traditionele kachels en het gebruik van een moderne hernieuwbare brandstof voor comfortabele warmte en laag stroomverbruik.


multicomfortMulticomfort

De afstandsbediening heeft een temperatuursensor en LCD-scherm met Nederlandse tekst. Met de Multicomfort functie op de afstandsbediening kunt u de gewenste temperatuur regelen in de ruimte waar de kachel geplaatst is. De afstandsbediening fungeert tevens als klokthermostaat en heeft programmeeropties voor dag, week, en weekend.


airEco-functie

Het krachtniveau en de sterkte van de vlam variëren automatisch na gelang de warmtevraag, waardoor het verbruik van brandstof wordt geoptimaliseerd.

 


Energie besparen PiazzettaEnergy saving

Met de Energy Saving functie werkt de kachel als de ingestelde omgevingstemperatuur bereikt is op het minimum en gaat daarna uit als de temperatuur nog meer stijgt. De kachel wordt automatisch opnieuw gestart als de temperatuur daalt en er weer warmtevraag is.


makkelijk onderhoudMaximaal onderhoudsgemak

Het cyclische reinigingssysteem van de brandkorf tijdens de werking optimaliseert de verbranding en het rendement. Het routineonderhoud dat bij een koude kachel uitgevoerd moet worden is op die manier makkelijker en handiger.


pellet-niveausensorPelletniveausensor

Een sensor die in het reservoir geplaatst is, maakt het mogelijk om de hoeveelheid pellets constant te controleren en op het display van de afstandsbediening te signaleren wanneer het niveau op het minimum is.


rolling-topRolling top

Het bovenblad van majolica zonder metalen delen in het zicht is op geleiders gemonteerd waardoor de pellets makkelijker bijgevuld kunnen worden. Functioneel en esthetisch tegelijkertijd!


air-glasGeventileerd keramisch glas

Over het keramische glas, dat bestand is tegen 750°C, stroomt constant lucht wat bijdraagt aan het schoonhouden van het glas. De deur met ruime afmetingen biedt altijd een aangenaam en ontspannend zicht op het vuur.

 


beste kwaliteit materiaalSuperieur en duurzaam materiaal

Deur, brandkamer en brandpot zijn tot 15 mm dik, waardoor de pelletkachel zeer robuust is en een lange levensduur heeft.


elektronische-monitoringContinue controle

De werking van Piazzetta pelletkachels wordt voortdurend gecontroleerd door de elektronische kaart, zodat u altijd gerust kan zijn dat de kachel optimaal functioneert. Een eventuele storing wordt gemeld met duidelijke berichten op het display van de afstandsbediening.


veiligheidVeiligheid

De veiligheid wordt permanent bewaakt door de elektronica en diverse sensoren in de kachel. De aanvoer van pellets stopt (dus stoppen verbranding) onmiddellijk wanneer bepaalde instellingen worden geschonden. Indien de stroom kort onderbroken wordt, zal de kachel na het doven vanzelf weer starten.


Piazzetta pelletkachel bedienen met mobiele telefoonRemote control system

De optionele interface die op de elektronische kaart aangesloten kan worden, maakt het mogelijk om op afstand met uw mobiele telefoon uw kachel te bedienen.


wellnessWellness

Dankzij de luchtbevochtiger van roestvast staal kunt u de ideale vochtigheidsgraad verkrijgen voor uw comfort. Om het gevoel van behaaglijkheid te vergroten kunt u aromatische essences aan het water toevoegen.


ontstekingstestOntstekingstest

Elke kachel wordt voordat hij op de markt wordt gebracht onderworpen aan een strenge controletest waarbij de ontsteking en de werking van de kachel wordt gesimuleerd. Kwaliteit komt voor Piazzetta op de eerste plaats.